Om Mig

Amiga (Min Vän), en upptäcktsresande med smärtan och paracetamol om ständig följeslagare. Nära bekant med smärtstillande av alla dess former och färger. Paracetamol, Alvedon, Panodil och Citodon, alla bor de hos mig. Mitt medicinskåp är som en outforskad djungel.

Kärlek till vårt jordklot och alla mina barn. Älskar livet så som det gestaltar sig dag för dag, natt för natt och njuter av dagen som den kommer. När smärtan blir för stor lyssnar på Mozart, Bach och annan klassisk musik. Musik som gör mig tagen, betagen rör mig ända in i själen. Ett smärtsamt möta ibland, ett möte i glädje oftast.

Har tagit olika former av smärtlindrande tabletter i många år nu. Framför allt olika tabletter med paracetamol och, det receptbelagda Citodon. Citodon en starkare variant av Alvedon, mycket förenklat. Panodil är en annan klassiker.

Medlem av Chronic Gastritis Group sedan många långa år. Lekfull och kreativ närvarande när jag måste, men inte alltid.

Nyfiken på nytt. Nyfiken på det mesta och bästa av livet. Sökare och läkare. Vän och tänkare.

Fysisk aktivitet. Något som hjälpt mig mycket. Spring, hoppa, våga!

Ytterligare information

En större och bättre, och utförligare, redovisning för mig och mina laster kommer jag antagligen aldrig att skriva. Välkommen att skicka mig ett mail och fråga om du undrar något. Lämnar inga garantier på svar. Frågor om smärtstillande preparat med paracetamol är jag nog förtrogen med och kan kanske ge dig ett svar att fundera över. En vink i rätt riktning. En vän att diskutera smärta och smärtlindring med. Tveka inte livet är kort. Men härligt och fint för det mesta. Sommaren allra mest.

Kontaktinformation

Vid frågor skriv till info@amiga-cg.se

Adress: Amiga Chronic Gastritis Group
E-mail: info@amiga-cg.se

Skriv med ditt riktiga namn och e-post. Kanske ett ämne som är värt att diskutera. Kanske en diskussion om paracetamol och dess biverkingar. Kanske ett meddelande om en ljusning ett liv efter detta. Oavsätt vad skicka mig ditt meddelande så kanske vi kan sammanstråla i en diskussion kring smärta, tabletter och paracetamol.